Voordeurbeslag

Kapstokhaken

De voordeur is als ondeerdeel van de facade en als entree van het huis veelzeggend over het karakter van de woning en zijn bewoners. Het klassieke voordeurbeslag kan een oude voordeur compleet maken bij renovatie en een nieuwe deur meer karakter geven.

Al het voordeurbeslag is gemaakt van oorspronkelijke materialen zoals massief messing en gietijzer. De kleuren roest en brons antiek zijn op natuurlijke aangebracht. Al het deurbeslag wordt compleet geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen.

Al het voordeurbeslag op de webwinkel is uit voorraad leverbaar en kan in de meeste gevallen de werkdag na ontvangst van betaling afgeleverd worden.


Klassieke voordeurknoppen in roest, brons antiek en tinkleur

Voordeurknoppen

Op de webwinkel zijn er in verschillende stijlen voordeurknoppen te vinden. De klassieke voordeurknoppen op voordeurbeslag.be kunnen stevig worden gemonteerd met een bout voor het open- of dichttrekken van uw voordeur.

De voordeurknoppen zijn te bestellen via deze link.


tochtkleppen, tochtborstels, brievenbusssen

Brievenbussen

De brievenbuskleppen/tochtkleppen en tochtborstels op de site hebben afmetingen die voldoen aan de richtlijnen voor de Nederlandse postbezorging. Ze zijn zowel in massief messing als in gietijzer te bestellen.voordeurbeslag.be.

Brievenbussen zijn te vinden via deze link.


beldrukkers, trekbellen en deurbellen.

Beldrukkers

Voor elektrische deurbellen zijn er in verschillende vormen en kleurafwerkingen beldrukkers te vinden op voordeurbeslag.be. Daarnaast is er ook een klassieke trekbel te vinden welke met verschillende knoppen en rozetten leverbaar is in verschillende kleurafwerkingen.

Beldrukkers zijn te bestellen via deze link.


Voordeurgrepen

Voordeurgrepen

In plaats van een voordeurknop kan er ook gekozen worden voor een voordeurgreep voor het dichttreken van uw voordeur. Deurgrepen zijn niet alleen praktisch, maar ze geven een voordeur net wat meer karakter.

Voordeurgrepen zijn te vinden via deze link.deurkloppers

Deurkloppers

Op voordeurbeslag.be zijn er deurkloppers in massief messing en gietijzer. De deurkloppers worden geleverd met de bevestigingsmaterialen en een eventuele aanslag ter bescherming van uw voordeur.

Deurkloppers zijn te bestellen via deze link.huisnummers en leters

Huisnummers

In dezelfde materialen en kleurafwerkingen zijn er huisnummers en letters te vinden. Voor gevelteksten zoals bedrijfs- en familienamen zijn er letters te vinden op voordeurbeslag.be.

Huisnummers zijn te vinden via deze link.overige voordeurbeslag

Overige voordeurbeslag

Naast het voordeurbeslag in de bovenstaande productgroepen zijn er bij het overige voordeurbeslag onder andere cilinderrozetten, veiligheids cilinderrozetten en voordeurluikjes te vinden.

Ook overig voordeurbeslag is te vinden via deze link.


Copyright © 2019    Voordeurbeslag.be is onderdeel van Interieurbeslag.nl.