Over de site Voordeurbeslag.be

tochtklep

Voordeurbeslag

Op de site Voordeurbeslag.be kunt u een groot assortiment aan voordeurbeslag vinden voor de renovatie of nieuwbouw van uw voordeur. Wij kopen alleen kwalitietsbeslag in waar u eisen aan mag stellen en leveren dit voor prijzen die u bij een internetwinkel verwacht.

Alle producten worden standaard geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen (tenzij anders vermeld).

We zijn een jong bedrijf, maar met veel kennis binnen de interieurmarkt. We zijn ook constant op zoek naar de trends, ontwikkelingen en nieuwe modellen voor onze Online winkel. Op dit moment staan ook nog niet alle producten op de site en zijn nog niet alle productgroepen ingevuld. In de komende maanden zal de site verder aangevuld worden, echter zal hij nooit compleet zijn door het constant zoeken en toevoegen van nieuwe modellen.

Indien u vragen heeft over ons of over de site, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina (bereikbaar via deze link).

Het beslag in deze winkel is uitgevoerd in de standaard maten die er in Nederland gelden voor het interieur. Bij sommige artikelen kunt u ook kiezen voor afwijkende maten of kunt u uw maat opgeven om het op maat te laten maken. Daarnaast is het beslag voorzien van de nodige standaard bevestigingsaterialen die meestal ook aangepast zijn op de kleur van uw beslag.

Ons assortiment bestaat uit de volgende soorten producten:

Copyright © 2019    Voordeurbeslag.be is onderdeel van Interieurbeslag.nl.